IMUNOTUS – aliatul tău natural în sezonul rece (P)

1 2 jpg jpeg

Pentru menţinerea stării de sănătate a căilor respiratorii şi funcţionarea normală a sistemului imunitar, Laboratoarele Fiterman au creat gama IMUNOTUS. Prin conţinutul său de fructe de soc, flori de soc, cimbru şi ciuboţica cucului, IMUNOTUS ajută la fluidificarea secreţiilor mucoase şi favorizează expectoraţia. În plus, conţinutul de vitamina C şi acetilcisteina fac ca acest produs să fie o formulă complexă, de mare ajutor în sezonul rece. Plantele sunt considerate a fi o sursă inepuizabilă de soluţii la problemele de sănătate. Statistic, 80% din populaţia globului încă se bazează pe efectele terapeutice ale plantelor.

Socul ajută la întărirea sistemului imunitar.

Cimbrul are acţiune mucolitică şi expectorantă, recomandat împotriva tuturor inflamaţiilor de la nivelul căilor respiratorii.

Vitamina C a fost considerată mereu un remediu natural esenţial în sezonul rece, când apar răcelile şi gripa, fiind un foarte bun imunostimulator.

Ciuboţica cucului stimulează secreţia de mucus, având rezultate excelente în sezonul rece.

2 jpg jpeg

Gama IMUNOTUS are două forme de prezentare: plicuri şi sirop.

Plicurile (peste 2 ani) au o administrare uşoară - se dizolvă în apă, se utilizează aproximativ de 3/zi – şi un gust plăcut de soc;

Siropul IMUNOTUS (peste 2 ani) are acţiune rapidă, nu are aromatizanţi, nu are coloranţi şi conservanţi sintetici; are seringă dozatoare.

Gama IMUNOTUS poate fi găsită în farmacii. Preţul recomandat este de 27 ron (cutie 20 plicuri) şi 35 ron (sirop 150 ml).

2 jpg jpeg

Mai multe informaţii despre gama IMUNOTUS puteţi găsi accesând site-ul www.fitermanpharma.ro