Cât de bine aude copilul meu? (P)

1 2 jpg jpeg

De ce este important auzul?

Auzul este unul dintre cele mai importante simţuri ale copilului dvs. şi se formează, îndeosebi, în perioada infantilă. Fie că există sau nu antecedente în familie, testarea şi ajutorul primit din partea unor specialişti preocupaţi de sănătatea copilu¬lui dvs. reprezintă soluţii simple, dar de durată

Problemele auditive nu reprezintă un defect vizibil la naştere, bebeluşii care suferă de o deficienţă de auz având un comportament asemănător nou-născuţilor cu auz normal.

Cum şi unde poţi testa auzul copilului tău?

Din fericire, oricărei persoane, indiferent de vârstă, i se poate efectua un test de auz. Capacitatea de a auzi a tuturor copiilor şi a bebeluşilor poate fi evaluată prin tehnici de măsurare obiectivă, care nu sunt invazive şi nu afectează sănătatea copilului dvs. Tehnologia avansată ne-a oferit şansa de a efectua aceste teste în timp ce copilul doarme sau se odihneşte, fiind rapide, sigure şi realizându-se fără anestezie.

Testele necesare depistării şi diagnosticării hipoacuziei sunt:

• Impedansmetria • Otoemisiuni acustice • Teste care oferă informaţii privind funcţionarea căilor auditive la nivelul trunchiului cerebral (ABR, ASSR)

Soluţii

Pierderea de auz depistată nu atrage după sine o concluzie drastică, tehnologia modernă şi adecvată fiind o soluţie viabilă. O mişcare înţeleaptă o reprezintă reabilitarea cu aparate auditive potrivite care vor aduce beneficii imediate copilului dvs. Acusticianul specialist in aparate auditive este în măsură să vă ofere toate răspunsurile prin consiliere, în vederea alegerii unei soluţii optime, adaptate nevoilor sale.

Nu ezitaţi să vă testaţi copilul! În numai 2 minute puteţi schimba viitorul micuţului dvs., şansa unui auz bun fiind o şansă pentru o viaţă normală, lipsită de griji!

Rezultatele testelor de auz sunt schiţate pe o audiogramă care ajută specialistul să interpret¬eze tipul şi nivelul deficienţei de auz. Toţi părinţii pot simţi teama răspunsului oferit de aceste teste, dar reţineţi: te¬starea reprezintă primul pas către un auz normal. Cu cât este depistată mai devreme pierderea de auz, cu atât mai re¬pede copilul dvs. va avea parte de viata normală şi fericită pe care aţi visat să i-o oferiţi!

Audionova vă aşteaptă în oricare dintre centrele sale, pentru a vă testa copilul: Alba Iulia, Alexandria, Arad, Bacău, Baia Mare, Bistriţa, Braşov, Brăila, Bucureşti, Buzău, Călăraşi, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Deva, Drobeta Turnu Severin, Focşsani, Galaţi, Iaşi, Lugoj, Oradea, Piatra Neamţ, Piteşti, Ploieşti, Râmnicu Vâl¬cea, Satu Mare, Sibiu, Slatina, Suceava, Târgovişte, Târgu Jiu, Târgu Mureş, Timişoara, Vâlcea.

Mai multe informaţii găsiţi aici: www.audionova.ro