După vârsta de 30 de ani, ridurile încep să devină din ce în ce mai vizibile, pielea nu mai are fermitatea de altădată, iar petele de depigmentare îţi pot face şi ele probleme. Iată ce poţi face!

Aplică unui ser

Serurile pentru ten sunt importante pentru ten, mai ales după ce treci de 40 de ani. Ajută la îndepărtarea petelor, faţa căpătând o luminozitate mai mare. De asemenea, protejează pielea de factorii nocivi. Se aplică dimineaţa şi seara pentru rezultate mai bune.

Cumpără seruri care au antioxidanţii pentru protecţia pielii, cum ar fi vitamina E sau spirulina.

Hidratează conturul ochilor

Puteţi paria pe o grijă concepută special pentru această utilizare, dar de asemenea folosit crema de fata ta.
Cel mai important lucru este să nu neglijeze această zonă în care pielea este mult mai subţire decât restul feţei.

Foloseşte cremă de noapte

Importantă este şi protecţia tenului tău pe timp de noapte. Are nevoie de hidratare, aşa că poţi folosi o cremă de noapte hidratantă, care acţionează în profunzime. Seara, o dată sau de două ori pe săptămână poţi să aplici şi o mască hidratantă.

O exfoliere uşoară

Pentru reînnoirea celulelor, astfel încât pielea să capete strălucire, ai nevoie şi de exfoliere, o dată pe săptămână. Poţi prepara un exfoliant natural din mălai, pe care îl înmoi în puţină apă. Se masează pielea uşor, după care te speli cu apă călduţă.

Un masaj al tenului

Şi masajul feţei poate fi de ajutor, căci stimulează circulaţia sângelui. Insistă mai mult în jurul gurii, pentru a preveni apariţia ridurilor de expresie.