Sute de bucureşteni au venit însoţiţi de familie, prieteni şi colegi la crosul Click! Sănătate, care a avut loc duminică, 17 iunie, în parcul Herestrău din Capitală.

Încă de la ora 09:00 cei mici şi-au făcut apariţia, echipaţi şi doritori de mişcare, alături de părinţi, pentru a se înscrie la crosul Click!Sănătate ajuns la cea de-a 10-a ediţie.
 
De data aceasta, am decis să schimbăm puţin regulile jocului. Astfel, participanţii adulţi au parcurs 2 ture în jurul parcului Herestrău, distanţa stabilită fiind de 12 km, iar copiii au alergat o tură de parc, 6 km.
 
Au fost prezenţi participanţi de toare vârstele, de la juniori (10-18 ani), seniori (19-59 ani) şi veterani (peste 60 de ani). Imediat după ce s-au înscris şi s-au asigurat că au un tricou şi numărul de participare, doritorii de mişcare au făcut încălzirea cu instructorul Adrian Dumitraşcu.
 
 
Startul a fost dat la ora 10:00, de atleta Oana Pantelimon, care i-a lăudat pe alergători că au răspuns invitaţiei Click! Sănătate şi i-a încurajat să promoveze un mod de viaţă sănătos. La crosul Familiei, startul a fost dat la 11:45, de Livia Graur, prezentatoare Prima Tv, iar Loredana Dinu, campioană mondială la scrimă, a dat startul la crosul Copiilor.
 
 
Înainte de premiere, alergătorii au continuat mişcarea pe ritmuri muzicale. Astfel, cântăreţii Edward Sanda şi Alya au creat buna dispoziţie. La final au fost înmânate premiile, printre care: rucsacuri, blendere, baterii externe, căşti, precum şi storcătoare.
 
Mulţumim partenerilor: Federaţia de Atletism, Primăria Municipiului Bucureşti, Sano Vita, Prima TV, Hama, Romprest, Running Club, Guard One, precum şi sponsorilor: Tinmar, Bairon, Aqua Carpatica, 3M Futuro, Family Care şi Hipp.