Iluzie optică: Ce vezi mai întâi îți dezvăluie personalitatea?

8 decembrie 2023   Sănătate

Această iluzie optică ar putea dezvălui destul de multe despre tine, în funcție de ceea ce vezi mai întâi.

 A fost distribuit pentru prima dată pe TikTok și a avut un succes enorm.

Iluziile optice pot determina multe despre inteligența ta. Deși unele sunt chiar folosite pentru a-ți testa răbdarea, a descoperi trăsături de caracter, precum și pentru a-ți crește IQ-ul, această iluzie optică dezvăluie câteva lucruri semnificative despre tine.

Imaginea a fost distribuită de utilizatorul TikTok Mia Yilin. În video-ul postat, Mia susține că îți poate spune dacă vezi viața printr-o lentilă artistică sau dacă ești capabil să fii rezilient.

Imaginea înfățișează o pasăre și un gramofon de epocă și în video, ea a dezvăluit ce înseamnă dacă prima data vezi pasărea, sau gramofonul.

Ea a spus: „Dacă ai văzut prima dată pasărea, atunci deseori vezi lumea printr-o lentilă artistică și găsești frumusețea în cele mai mici detalii.

Cu toate acestea, experimentezi multă îndoială de sine și te chinui să-ți îmbrățișezi pe deplin unicitatea și creativitatea din cauza asta.”

Mia a împărtășit și ce înseamnă dacă ai văzut mai întâi gramofonul de epocă. Ea a adăugat: „Atunci ești cineva care este întotdeauna capabil să își revină din orice nenorocire și să învețe din greșelile sale.

Ai cele mai uimitoare idei, dar lipsa validării din partea altor oameni te face să fii nesigur de tine, tocmai de aceea, asigură-te că ai încredere în instinctul tău și urmărește-ți visele”.

Sursa: Daily Star

Mai multe