Zâmbetul bărbaţilor, cheia spre inima femeilor

1 2 jpg jpeg

├Än cadrul studiului realizat la Universitatea din Granada, Spania, speciali┼čtii au analizat impactul pe care ├«l are z├ómbetul b─ârba┼úilor asupra femeilor, dar ┼či cum le poate influen┼úa limbajul trupului.

Ei au observat c─â z├ómbetul are un impact puternic asupra femeilor, f─âc├óndu-le mult mai receptive la diferitele cerin┼úe, chiar dac─â b─ârba┼úii le cer un anumit lucru folosindu-se ┼či de autoritate. Receptivitatea femeilor este pus─â ┼či pe seama ,,c─âlduriiÔÇŁ cu care ele asociaz─â z├ómbetul b─ârba┼úilor.

,,Dac─â femeilor li se cere un lucru z├ómbind, ele tind s─â interac┼úioneze mult mai prietenos cu persoana respectiv─â. Cu toate acestea, important este ca reprezentantele sexului frumos s─â fie precaute ca s─â nu fie manipulate, ├«n special c├ónd vine vorba de sarcini de serviciuÔÇŁ, a afirmat Patti Wood, expert ├«n limbaj.

De┼či femeile se bazeaz─â ├«n general pe limbajul corpului atunci c├ónd vine vorba de decizii, ├«n unele situa┼úii z├ómbetul b─ârba┼úilor pare s─â ,,func┼úioneazeÔÇŁ pe deplin.

Specialista Patti Wood le mai recomandă femeilor să analizeze bine mesajele verbale pe care le primesc înainte de a răspunde, fără să ţină cont doar de limbajul trupului.