Wow!!! Liviu Vârciu are probleme cu părul?“ (P)

1 2 jpg jpeg

Asta a declarat Liviu în ultimul interviu acordat unei reviste mondene. De la apropiaţi am aflat ca Liviu se confrunta cu caderea parului de aproximativ doi ani. La inceput nu a dat importanta problemelor scalpului dar cand si-a dat seama ca treaba este serioasa a inceput sa caute solutii.

A incercat tot felul de tratamente recomandate de prieteni dar fara rezultate. Stresul si noptile nedormite au inceput sa-si spuna cuvantul si astfel, Liviu a ajuns la un medic dermatolog care i-a recomandat sa administreze pastille pentru caderea parului, tratamentul Hair Botox.

Acest tratament natural stopeaza caderea in doar doua saptamani!

Hair Botox este un tratament natural din extract hidroalcoolic din parti aeriene de Ginseng-alb,Apilarnil, pulbere din frunze de Ginkgo biloba, pulbere de Spirulina, pulbere de Schinduf, Zinc si Vitamina B6.

Tratamentul HAIR BOTOX stopează căderea părului, ajută la regenerare, normalizează ciclul de viaţă al firului de păr, reface 100% fibra capilară, stimulează creşterea şi rezistenţa firului de păr.

Având ingrediente active, 100% naturale tratamentul are rezultate remarcabile după numai o lună de utilizare!

Căderea părului este o problema de care se plâng de obicei femeile, dar şi tot mai multi barbati. Ea poate avea o serie de cauze, atât externe organismului, cât şi interne, iar netratată la timp poate avea consecinţe grave, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic.

Parul reprezinta mult pentru o femeie dat fiind faptul ca frumusetea unei femei este corelata de multe ori cu parul sau. Parul sanatos este apreciat indiferent de rasa sau nationalitatea de care apartii. Majoritatea femeilor cheltuiesc sume fabuloase pe produse de par, sampoane, balsamuri, vopsele s.a.m.d. pentru a-si face parul mult mai frumos.Mai multe detalii despre produs le gasiti pe pagina oficiala: www.hairbotox.ro

2 png png