Vrei să rămâi însărcinată? Iată ce te poate ajuta!

1 2 jpg jpeg

Expunerea mai mare la soare, în intervalele când specialiştii recomandă acest lucru, poate creşte şansele de a apariţie a unei sarcini cu o treime.

Interesant este că la ultima conferinţă pe tema fertilităţii specialiştii au susţinut că vremea din luna de dinainte de perioada conceperii poate influenţa procesul.

În cadrul studiului, cercetătorii belgieni au comparat datele şi tratamentele de fertilizare in vitro în cazul a aproximativ 6.000 de femei.

Astfel, specialiştii au observat că participantele care au făcut mai des băi de soare (au mers la plajă sau au petrecut mai mult afară când era soare) au avut şanse mai ridicate ca tratamentul de fertilizare să dea rezultate.

Oamenii de ştiinţă susţin că nivelul ridicat de vitamina D din organism (în urma expunerii la soare) şi temperaturile crescute au făcut ca şansele de a rămâne însărcinată să crească.

,,Vremea însorită şi expunerea la soare ajută la creşterea şanselor de apariţie a unei sarcinii cu 35%, este concluzia cercetării noastre”, a afirmat Frank Vandekerckhove, medic la Spitalul Universitar Ghent din Belgia.