Vrei să ai un băiat? Iată ce obicei alimentar trebuie să repecţi!

1 2 jpg jpeg

Rezultatele studiului au arătat că femeile care sar peste prima masă din zi pe perioada conceperii au doar 45% şanse de a naşte băiat.

În schimb, dacă ele obişnuiesc să consume micul dejun înainte, cât şi pe perioada conceperii şansele de a avea un băiat cresc la 51%.

Explicaţia specialiştilor de la Universitatea Northwestern din Illinois (SUA) este una simplă: dacă nu se consumă micul dejun nivelul de glucoză din sânge scade, ceea ce reduce şi şansele de a avea un băiat.

La această concluzie au ajuns cercetătorii americani după ce au analizat starea de sănătate, perioada sarcinii şi obiceiurile alimentare din cele nouă luni în cazul a 700.000 de femei din SUA.

Comparând toate aceste date, oamenii de ştiinţă au observat că micul dejun poate influenţa şansele de a naşte un bebeluş de sex masculin, acestea fiind în procent de 51%.

Specialiştii susţin că vor continua să analizeze aceste descoperiri pe un număr mai mare de voluntari, tocmai pentru a vedea dacă pot fi folosite în domeniul medical.

Concluziile acestui studiu au fost publicate în Jurnalul Medical „Biodemography And Social Biology“.