VIDEO: Vedete Prima TV aleargă la crosul Click! Sănătate

1 2 jpg jpeg

Deşi au un program încărcat şi un stil de viaţă alert, vedetele nu uită că, pentru a se menţine în formă, cel mai important este să facă mişcare. Mai mult, celebrităţile încearcă să îi încurajeze şi pe alţii să se apuce de sport. Pentru asta, Diana Bart, Raluca Guslicov şi Lucian Popescu s-au înscris la crosul Click! Sănătate, care va avea loc pe 14 iunie în parcul Herăstrău şi unde vor alerga alături de sute de bucureşteni dornici de mişcare. Ca să reziste în cursa de 7 km, vedetele au început deja antrenamentele.

Diana Bart (prezentatoarea emisiunii Click! de la Prima TV)

„Reuşesc să-mi rup câte o jumătate oră pentru 6 km cu bicicleta sau o oră pentru alergat. Sportul ajută nu doar la sănătatea şi frumuseţea trupului, ci şi la sănătatea şi frumuseţea minţii.“

Raluca Guslicov (de la emisiunea Trăsniţii)

2 jpg jpeg

Raluca aleargă în parc, dar se antrenează şi la sală. Mai mult, trăsnita încearcă să îi atragă şi pe cei doi băieţi ai ei, Ralf şi Marc, către sport. „Mă duc la sală des, dar antrenamentul, alergatul, înseamnă cu totul altceva. Pentru copiii mei, asta ar fi chiar o provocare“, spune vedeta Prima TV.

Lucian Popescu (prezentator emisiune Playtech)

2 jpg jpeg

Prezentatorul emisiunii Playtech s-a înscris deja la crosul Click! Sănătate, unde speră să se întâlnească cu cât mai mulţi pasionaţi de alergat. „De mic am învăţat că mişcarea înseamnă sănătate, iar sănătatea înseamnă viaţă. Iar când poţi face mişcare alături de mii de oameni, devine şi distractiv”, a declarat Lucian Popescu.

Crosul va avea loc

, iar startul se va da de la

. Ca şi în anii anteriori, înscrierea va avea loc în intervalul 8.00-9.45, în zona Pavilionului H. Poţi participa la alergare pe baza talonului din revistele Click! Sănătate, Click! pentru femei, dar şi din ziarele Adevărul şi Click! din săptămânile anterioare evenimentului.