VIDEO: Când poate avea efect benefic televizorul

1 2 jpg jpeg

De-a lungul timpului, studiile au arătat că vizionarea unui film sau a unei emisiuni interactive, alături de familie, într-un cadru relaxant şi plăcut, savurând un ceai sau o ciocolată caldă, poate să facă minuni pentru organism. Explicaţia constă în faptul că nivelul hormonului de stres, cunoscut în lumea medicală drept cortizol, scade atunci când facem lucruri care ne plac. În plus, astfel de activităţi sunt o bună sursă de a pune pe fugă depresia şi celelalte tulburări psihice, cum ar fi anxietatea.

Eşti în pană de idei? Nu ai nevoie de prea multe resurse ca să te destinzi. Poţi să foloseşti televizorul pe post de remediu. De-a lungul celor 17 ani de existenţă, care se împlinesc astăzi, Prima TV ţi-a fost aproape atât la bine, cât şi la greu.

În continuare, acest canal de televiziune îţi promite că vei uita de griji dacă te vei relaxa în compania unei emisiuni interactive, cum ar fi Râzi şi câştigi, că vei învăţa cum să faci cele mai bune reţete sănătoase, inspirându-te din show-urile culinare Click! Poftă bună! şi Cireaşa de pe tort, dar şi să beneficiezi de efectele uimitoare ale râsului (creşterea serotoninei, „hormonul fericirii“), alături de Cronica Cârcotaşilor, dar şi de personajele haioase din emisiunile Trăzniţii şi Mondenii.

Nu în ultimul, poţi să afli cele mai noi ştiri şi informaţii utile, oferite de vedetele Prima Tv, care au promovat de-a lungul timpului un stil de viaţă sănătos, cum ar fi Cristina Fogarassy, prezentatoarea ştirilor sportive şi cea care a dat în luna iunie startul Crosului Click! Sănătate (link).

Pentru toate informaţiile utile şi pentru starea de bine pe are ne-a oferit-o de-a lungul timpului urăm „La Mulţi Ani“ echipei Prima TV.

Urmăreşte emisiunea ,,La multi ani, Prima TV! După 17 ani, povestea merge mai departe"