Un nou spital în Capitală

1 2 jpg jpeg

Noul spital este rezultatul unei investiţii de 1,4 milioane de euro. „Deschiderea noului spital MedLife Titan reprezintă, pe de o parte, răspunsul firesc la dezvoltarea clinicii noastre Titan, unde, în cei patru ani de la inaugurare, au fost diagnosticaţi şi trataţi peste 90.000 de pacienţi, dar şi o reconfirmare a expertizei noastre pe zona spitalicească şi o adaptare a medicinei private din România la rezolvarea în cel mai scurt timp a problemelor pacientului. Până în prezent, investiţia în cele două proiecte din zona Titan, hyperclinică şi spital, s-a ridicat la valoarea de 2,2 milioane de euro”, a declarat Mihai Marcu, preşedinte CA MedLife. Noul spital se întinde pe trei niveluri, respectiv pe o suprafaţă de 1.800 metri pătraţi. Acesta dispune, în prezent, de 31 de paturi, distribuite pe o secţie medicală, unde vor fi evaluate cazuri de medicină internă, gastroenterologie, pneumologie, oncologie, cardiologie şi o secţie de chirurgie de zi, unde pacienţii vor beneficia de intervenţii de chirurgie generală, chirurgie plastică, ginecologie şi urologie, în condiţii de spitalizare deosebite.

Spitalul dispune de un bloc operator cu o sală de operaţie unde se poate efectua orice tip de intervenţie chirurgicală, secţie de anestezie şi terapie intensivă, dotată cu aparatură performantă, precum şi echipamente de laborator necesare pentru analizele de urgenţă.

Printre echipamentele care se găsesc în dotarea spitalului, se numără: litotritor Storz (aparat folosit în intervenţiile urologice, prin care se realizează tratamentul modern al calculilor renali, de care pacienţii pot beneficia la Spitalul Titan ca serviciu în contract cu CASMB); electrocauter Erbe de înaltă frecvenţă, pentru electrochirurgie medie monopolară şi bipolară; linie endoscopică Olympus şi toate accesoriile aferente unor proceduri complexe endoscopice, fibroscop Storz pentru investigaţiile ORL.

Programul de funcţionare este de luni până vineri între orele 07:00-21:00 şi sâmbăta, între orele 07:00-15:00.