Un nou spital în Capitală

1 2 jpg jpeg

Noul spital este rezultatul unei investi┼úii de 1,4 milioane de euro. ÔÇ×Deschiderea noului spital MedLife Titan reprezint─â, pe de o parte, r─âspunsul firesc la dezvoltarea clinicii noastre Titan, unde, ├«n cei patru ani de la inaugurare, au fost diagnostica┼úi ┼či trata┼úi peste 90.000 de pacien┼úi, dar ┼či o reconfirmare a expertizei noastre pe zona spitaliceasc─â ┼či o adaptare a medicinei private din Rom├ónia la rezolvarea ├«n cel mai scurt timp a problemelor pacientului. P├ón─â ├«n prezent, investi┼úia ├«n cele dou─â proiecte din zona Titan, hyperclinic─â ┼či spital, s-a ridicat la valoarea de 2,2 milioane de euroÔÇŁ, a declarat Mihai Marcu, pre┼čedinte CA MedLife. Noul spital se ├«ntinde pe trei niveluri, respectiv pe o suprafa┼ú─â de 1.800 metri p─âtra┼úi. Acesta dispune, ├«n prezent, de 31 de paturi, distribuite pe o sec┼úie medical─â, unde vor fi evaluate cazuri de medicin─â intern─â, gastroenterologie, pneumologie, oncologie, cardiologie ┼či o sec┼úie de chirurgie de zi, unde pacien┼úii vor beneficia de interven┼úii de chirurgie general─â, chirurgie plastic─â, ginecologie ┼či urologie, ├«n condi┼úii de spitalizare deosebite.

Spitalul dispune de un bloc operator cu o sal─â de opera┼úie unde se poate efectua orice tip de interven┼úie chirurgical─â, sec┼úie de anestezie ┼či terapie intensiv─â, dotat─â cu aparatur─â performant─â, precum ┼či echipamente de laborator necesare pentru analizele de urgen┼ú─â.

Printre echipamentele care se g─âsesc ├«n dotarea spitalului, se num─âr─â: litotritor Storz (aparat folosit ├«n interven┼úiile urologice, prin care se realizeaz─â tratamentul modern al calculilor renali, de care pacien┼úii pot beneficia la Spitalul Titan ca serviciu ├«n contract cu CASMB); electrocauter Erbe de ├«nalt─â frecven┼ú─â, pentru electrochirurgie medie monopolar─â ┼či bipolar─â; linie endoscopic─â Olympus ┼či toate accesoriile aferente unor proceduri complexe endoscopice, fibroscop Storz pentru investiga┼úiile ORL.

Programul de func┼úionare este de luni p├ón─â vineri ├«ntre orele 07:00-21:00 ┼či s├ómb─âta, ├«ntre orele 07:00-15:00.