Tusea TACE cu muguri de BRAD! O minune a sănătăţii

1 2 jpg jpeg

După ce a stat ploaia, Dumnezeu a binecuvântat bradul şi i-a menit ca iarna să ajungă în casele oamenilor şi să fie frumos împodobit la sărbătoarea naşterii lui Iisus Christos. Dar bradul a devenit pentru oameni şi o sursă de sănătate, un leac deosebit de eficace în tratarea bolilor respiratorii.

În scopuri terapeutice se folosesc mugurii de brad care se formează primăvara în vârful crenguţelor şi au o culoare deosebită, diferită de culoarea obişnuită a bradului, de verde crud. Mugurii de brad mestecaţi în gură ca atare potolesc setea, dezinfectează gura, feresc de bolile de plămâni, împrospătează respiraţia, reglează pofta de mâncare.

Siropul din muguri de brad

Mugurii de brad au o însemnătate deosebită pentru păstrarea sănătăţii oamenilor, dar şi pentru tratarea unor boli de o gravitate deosebită cum sunt bolile de plămâni sau cele digestive. O reţetă foarte simplă de preparare a siropului de brad: într-un borcan mare se pun straturi alternative de un kg muguri, un kg zahăr.

Ultimul strat să fie zahăr de grosimea unui deget. Borcanul se închide bine, ermetic şi se lasă la soare timp de 5, 10 zile până când se separă siropul.

Citeşete mai multe AICI!