Trucuri de îngrijire de la vedete

1 2 jpg jpeg

Interpreta piesleor „Up Now“ şi „Sentimente evidente“ a slăbit în ultima vreme şi şi-a schimbat de mai multe ori coafura, culoarea şi lungimea părului. Vedeta ne-a povestit cum a reuşit să piardă în greutate, dar şi ce trucuri cuprinde ritualul ei de frumuseţe.

„Dacă fetele obuişnuiesc să-şi îndrepte părul – bine este să seteze placa sau ondulatorul la cel mult 180 de grade Celsius. Dacă au părul blond este bine să folosească produsele de protecţie termică şi să nu le lipsească masca de hidratare a părului“, ne-a spus cântăraţa Adora.

2 jpg jpeg

Având în vedere că şi-a schimbat de mai multe ori lungimea părului, culoarea lui, dar şi coafura, vedeta apelează la câteva trucuri de îngrijirea a podoabei capilare ce dau rezultate.

„De păr şi piele am mare grijă. Pentru piele folosesc loţiuni de corp sau ulei de argan. Părul mi-l întreţin cu şampoane şi măşti care hrănesc sau repară firul de păr. Pentru ca îl decolorez destul de des, cam o dată la două săptămâni, aplic ulei de argan şi stau cu el în cap circa trei ore. De asemenea, la fiecare spălare aplic balsam şi mască altfel mi-aş distruge părul la coafat“, adaugă Adora.

2 jpg jpeg

Vedeta a reuşit şi să slăbească după ce a făcut câteva schimbări în ceea ce priveşte alimentaţia.

„În ultima vreme am slăbit câteva kilograme şi încerc pe cât pot să nu mai mănânc pâine, să nu mai consum zahăr în ceai sau cafea, iar produsele lactate să fie fără grăsime. Când am timp joc tenis şi merg la sală unde am un program special de slăbit şi să fac kangoo jumps“.