Trucuri de înfrumuseţare pentru primăvară

1 2 jpg jpeg

După ce au fost agresate de temperaturi reci şi precipitaţii, părul şi tenul au nevoie să fie răsfăţate. Concomitent, poţi ţine şi o cură de detoxificare. În ceea ce priveşte pielea, foloseşte ingrediente pe cât posibil naturale. Poţi avea o piele fără riduri şi cu ajutorul preparatelor din ingrediente naturale, care înlocuiesc cu succes cremele antirid scumpe din comerţ. Unele te pot scăpa şi de acnee. Reguli de bază în îngrijirea pielii

Primul pas în îngrijirea pielii este curăţarea în profunzime. Iar pentru asta este nevoie să te demachiezi înainte de culcare, dar şi înainte de a aplica un nou machiaj.

După ce ai folosit demachiantul potrivit tipului tău de ten (este foarte important!), poţi utiliza şi un bun tonifiant.

Nu uita că o dată sau de două ori pe lună trebuie să-ţi exfoliezi pielea, ca să îndepărtezi celulele moarte şi impurităţile de pe ten.

De asemenea, săptămânal, este bine să aplici pe faţă o mască potrivită tipului tău de ten. Hidratarea este şi ea esenţială, aşa că alege întotdeauna creme cu efect de hidratare, inifierent de piele. Dacă vrei să-i redai supleţea, pulverizează câteva pufuri de apă termală.