Trucuri de frumuseţe de la vedete

1 2 jpg jpeg

Când vine vorba despre aspectul fizic, vedetele investesc mult timp şi bani pentru a străluci la fiecare apariţie publică. Cu toate acestea, Adriana Rusu, care a colaborat cu Tatatee dar şi cu Marius Moga şi Liviu Teodorescu, cu care a lucrat la piesa „Primul pas”, mărturiseşte că secretul frumuseţii ei constă într-un stil de viaţă sănătos şi in clasicele reţete preparate în casă.

Pentru a fi mereu în formă, Adriana merge de cel puţin trei ori pe săptămână la fitness, unde îşi tonifiază musculatura prin exerciţii de cycling şi pilates, iar când nu reuşeşte să ajungă la sală îşi menţine tonusul prin exerciţii făcute acasă. De asemenea, artista mărturiseşte că apelează frecvent la masaje de relaxare.

În privinţa alimentaţiei, recomandările Adrianei sunt legate de un regim echilibrat:

,,Beau multă apă, mănânc multe legume, fructe, peşte şi oleaginoase. Nu am apelat la nicio dietă pentru că n-a fost necesar. Dacă pun două sau trei kilograme în plus, nu mai mănânc seara, după ora 6 şi elimin carbohidraţii din meniul meu zilnic.”

Mai mult, artista dezvăluie că secretul unui ten perfect constă în curăţarea şi hidratarea pielii dimineaţa şi seara. De asemenea, o dată pe săptămână, ea foloseşte scrub pe bază de zaţ de cafea, miere şi ulei de masline, iar pe timp de vară nu iese din casă fără să aplice o crema cu factor de protecţie solară.

Şi pentru că nici părul nu trebuie neglijat, uleiul de argan şi cel de ricin fac parte din trucurile Adrianei Rusu pentru a evita deshidratarea varfurilor pe timp de iarnă. Pentru zilele călduroase de vară, cântăreaţa recomandă produse pentru păr cu protecţie solară.