Tratamente naturiste. “Sângele verde” – alimentul perfect, tratamentul-minune pentru 100 de boli

2 jpg jpeg

Mai mult decât atât, cercetările au scos la iveală faptul că bagajul micronutriţional a 3 litri de suc obţinut din acest ingredient/aliment/medicament organic este echivalent cu cel a peste 70 kg de legume de grădină cultivate în condiţii bio.

Compoziţia micronutriţională a sucului obţinut din acesta i-a uimit şi pe cercetători, depăşind unanim aşteptările. Fier, magneziu, calciu, potasiu, fosfor, clor, sulf, zinc, mangan, cobalt, cupru, iod sunt câteva dintre numeroasele minerale care contribuie la valoarea nutriţională a acestui suc-minune.

La acestea se adaugă cantităţi impresionante de clorofilă, aminoacizi, antioxidanţi, enzime, fitohormoni şi o serie de vitamine dintre care, mai reprezentative cantitativ sunt: beta carotenii, vitamina A, vitaminele din grupul B, vitamina C, E, K, D şi PP.

O doză de suc de acest fel este egală cu consumul de vegetale de 2 ½ kg, conţine minerale de 92 de feluri, care sunt esenţiale pentru organism. Este o proteină întreagă care conţine mai mult de 20 de lipide, deci conţine cele mult mai multe proteine decât orice alt aliment. În sucul din...............

Află ce boli vindecă acest suc verde, cunoscut şi sub numele de „sângele verde” şi, mai ales, din ce anume se obţine acest medicament organic considerat a fi unul dintre cele mai eficiente TRATAMENTE NATURISTE