Tratamente cu usturoi

1 2 jpg jpeg

Beneficiile usturoiului

Elementele componente acestei plante, îl fac, efectiv un tratament pentru menţinerea sănătăţii întregului organism şi îl transformă într-un antibiotic puternic, anti-viral şi un fungicid.

De asemenea, este considerat şi o super-mâncare capabilă să trateze o gamă variată de disfuncţii; luptă cu nivelul colesterolului, cu presiunea sanguină, cu infecţiile respiratorii, cu gâtul inflamat dar şi cu alte infecţii bacteriale. În cazul în care, se urmează un tratament cu usturoi, poate fi de mare ajutor şi în prevenirea cancerului, bolilor cardiovasculare şi a diabetului.

Tratamente

Ca un anti-microbial, usturoiul pare să facă o treabă foarte bună. De asemenea, puteţi adaugă usturoi în toate mâncărurile pentru a preveni apariţia răcelii sau gripei. Usturoiul reduce congestia nazală şi ajută persoanele suferinde de bronşită.

Este folosit pentru a trata multe tipuri de infecţii. Folosiţi capsule pentru infecţiile vaginale, infuzie pentru a scufunda şosetele unui atlet care stă foarte mult timp în picioare sau adăugaţi puţin ulei peste el pisat şi va trata cu uşurinţă afecţiunile urechii.

Studiile medicinii naturiste au arătat că, poate preveni cancerul de sân, de vezică, de piele şi de stomac. Un alt studiu, având la bază numai femei, a sugerat că cele care au introdus alimentul în mesele principale, au scăzut considerabil riscul apariţiei cancerului de colon.