Toţi părinţii trebuie să vadă ce i-a făcut meningita acestui copil

1 2 jpg jpeg

Dar, spre deosebire de mulţi alţii, copilul acesta în vârstă de 20 de luni a avut nevoie de ajutor şi de la o proteză de picior şi o atelă lungă pe celălalt picior.

Cu aproximativ un an în urmă, Taylor a fost diagnosticat cu septicemie meningococică, iar mamei sale, Terri Lewsley, i s-a spus că fiul ei mai are doar câteva ore de trăit. “Totul s-a întâmplat în decursul unei zile”, a povestit Terry pentru Today.

Taylor avea doar 8 luni când familia sa a aflat vestea devastatoare că băieţelul avea meningită. Această boală poate ucide în câteva ore şi există un procent estimativ de 1,2 milioane de cazuri în întreaga lume. Doctorii i-au indus copilului coma timp de 17 zile, iar familia sa a privit cum cangrena i-a înnegrit membrele. “L-am botezat şi aşteptam ca toată familia să vină pentru a-şi lua la revedere”, a spus Terri. “S-au spus multe rugăciuni.”

După ce i s-au amputat piciorul stâng, degetele de la piciorul drept şi toate degetele de la mâini, Taylor şi-a revenit în următoarele şapte luni petrecute în spital. Acum, micuţul fericit se adaptează la viaţă cu ajutorul unei proteze de picior şi ia lucrurile încet încet. “Este din nou un copil normal.