TOT ce ai NEVOIE s─â ┼čtii despre PENSULELE DE MACHIAJ

1 2 jpg jpeg

Pentru pudr─â avem nevoie de o pensul─â rotund─â, pufoas─â, cu perii de┼či. Pentru blush, trebuie folosit─â o pensul─â mare, pufoas─â, ├«ntr-un unghi, ideal─â contur─ârii pome┼úilor. Iar pensulele destinate fardului de pleoape, precum cele plate, cele de estompare sau cele mici angulare, sunt indispensabile dac─â vrei s─â ob┼úii unui look fermec─âtor. Ar fi de preferat s─â folose┼čti pensule din p─âr natural, mai ales ├«n cazul celei pentru fond de ten ┼či pentru machiajul ochilor, ├«ns─â ├«n ultimul deceniu au ap─ârut pe pia┼ú─â pensule din diverse materiale care imit─â p─ârul natural cu o acurate┼úe incredibil─â, la pre┼úuri mai rezonabile.

Dar dac─â nu avem grij─â de ustensilele noastre ├«n mod corespunz─âtor, risc─âm s─â ne pierdem investi┼úia. Pensulele trebuie sp─âlate cel pu┼úin o dat─â la dou─â s─âpt─âm├óni, altfel se vor ├«mb├ócsi ┼či pot ad─âposti diverse bacterii ┼či praf (mai ales cea pentru fond de ten lichid).

Dac─â le sp─âl─âm necorespunz─âtor, risc─âm s─â stric─âm fibra pensulei. Ideal ar fi s─â folosim o solu┼úie spray din comer┼ú pentru cur─â┼úare, ├«ns─â de multe ori aceste produse sunt scumpe ┼či se consum─â rapid.

Cite┼čte continuarea articolului AICI