Topul alimentelor care pot produce cancer

1 2 jpg jpeg

Zah─ârul

Pentru persoanele care se confrunt─â cu aceast─â maladie, cheia este eliminarea zah─ârul din diet─â. Celulele canceroase se hr─ânesc cu zah─âr, motiv pentru care este bine s─â renun┼úi la cereale, paste, carbohidra┼úi, p├óine. Fructe ┼či legume non-organice

Pentru cre┼čterea fructelor ┼či a legumelor, mul┼úi produc─âtori folosesc semin┼úe modificate genetic, pe care le trateaz─â cu pesticide ┼či erbicide. Toate acestea sunt periculoase pentru s─ân─âtate

Oamenii de ┼čtiin┼ú─â de la ┼×coala de S─ân─âtate Public─â, Universitatea Harvard, Boston, SUA, spun c─â uleiurile hidrogenate, numite ┼či gr─âsimi trans, duc la boli coronariene, accident vascular cerebral ┼či diabet.

Structura sintetică a grăsimilor trans a fost ajustată pentru ca produsul alimentar să nu se altereze repede, extinzându-i intervalul de valabilitate. Substanţele chimice sunt de asemenea utilizate pentru a masca mirosul uleiurilor hidrogenate.