Topul alimentelor care pot produce cancer

1 2 jpg jpeg

Zahărul

Pentru persoanele care se confruntă cu această maladie, cheia este eliminarea zahărul din dietă. Celulele canceroase se hrănesc cu zahăr, motiv pentru care este bine să renunţi la cereale, paste, carbohidraţi, pâine. Fructe şi legume non-organice

Pentru creşterea fructelor şi a legumelor, mulţi producători folosesc seminţe modificate genetic, pe care le tratează cu pesticide şi erbicide. Toate acestea sunt periculoase pentru sănătate

Oamenii de ştiinţă de la Şcoala de Sănătate Publică, Universitatea Harvard, Boston, SUA, spun că uleiurile hidrogenate, numite şi grăsimi trans, duc la boli coronariene, accident vascular cerebral şi diabet.

Structura sintetică a grăsimilor trans a fost ajustată pentru ca produsul alimentar să nu se altereze repede, extinzându-i intervalul de valabilitate. Substanţele chimice sunt de asemenea utilizate pentru a masca mirosul uleiurilor hidrogenate.