Top 5 DIETE de vară cu care SLĂBEŞTI UŞOR şi sănătos

1 2 jpg jpeg

Şi se poate, dar acest gen de regimuri de slăbit, fiind restrictive, se vor ţine numai pe durata a 3-4 zile, maxim o săptămână, ca să nu demineralizăm organismul şi să cădem, cum zice românul, din lac în puţ! Iată mai jos câteva diete rapide, care te pot ajuta să dai jos câteva kilograme şi să încapi în rochiţe ori să arăţi excelent în costumul de baie. 1. Dieta de 3 zile cu fructe

În această perioadă fructele se găsesc din abundenţă şi, în afara faptului că o dietă cu fructe te ajută să slăbeşti, îţi şi revitalizează organismul care pe perioada iernii a avut parte de o alimentaţie greoaie.

În cazul în care te-ai decis să începi o dietă cu fructe, poţi alege varianta de 3 zile, în care trebuie să consumi doar acelaşi sortiment de fructe, fără alt aliment, şi să renunţi la consumul de cafea, cola sau băuturi acidulate.

În aceste 3 zile vor fi eliminate toate toxinele din organism. Cele mai recomandate fructe pentru o astfel de dietă sunt cele de sezon: căpşune, cireşe, vişine, fructe de pădure, pepene roşu, mere verzi (acrişoare), dar şi struguri sau banane, portocale sau grepfrut.

Dacă dieta cu fructe de 3 zile ţi se pare greu de ţinut, fiindcă nu ai voie să mănânci decât fructe, atunci poţi opta pentru dieta cu fructe de o săptămână, în care ai voie să consumi şi alte alimente.

În această perioadă ai posibilitatea să slăbeşti 5-7 kilograme, ceea ce nu ar fi rău deloc! În cadrul acestei diete poţi consuma mai multe sortimente de fructe (în special dintre acelea citate mai sus), precum şi alte alimente, conform algoritmului de mai jos:

Citeşte mai departe pe ANTENA SATELOR