Top 10 tratamente naturiste pentru infertilitate

1 2 jpg jpeg

În continuare vom prezenta cele mai populare 10 tratamente naturiste pentru infertilitate. Vâscul era considerată o plantă a fertilităţii în mitologia celtică. Şi în zilele noastre acesta este considerat un stimulent concepţional. Fierbând 3 crenguţe de vâsc timp de 3 minute în jumătate de litru de vin alb poţi obţine o licoare benefică sistemului reproducător ce trebuie consumată cu 8 zile înainte de venirea menstruaţiei.

Propolisul este faimos în toată lumea pentru proprietăţile sale medicinale. Acesta este un remediu eficient şi împotriva endometriozei. O cantitate de 500 mg de propolis consumată de două ori pe zi poate face minuni în ceea ce priveşte fertilitatea.

Frunzele şi mlădiţele de zmeur sunt la fel de benefice organismului precum este fructul însuşi. În timp ce frunzele au rol în reglarea hormonilor şi tonifierea muşchilor uterului, tinctura de mlădiţe de zmeur poate fi utilizată cu succes în combaterea chisturilor ovariene. Mai mult, ceaiul de zmeur şi năprasnic poate avea efecte miraculoase în cazul femeilor cu ovare polichistice.

Rădăcina de lemn dulce este foarte apreciată pentru proprietăţile sale curative în cultura orientală. Datorită proprietăţilor sale care au un rol important în reglarea şi normalizarea nivelului de hormoni, rădăcina de lemn dulce este un bun tratament pentru infertilitate. Cu toate acestea, nu trebuie consumată în exces deoarece poate provoca hipertensiune şi dureri de cap.

Rădăcina de unicorn este unul din cele mai vechi remedii cunoscute împotriva infertilităţii. Aceasta acţionează direct asupra ovarelor, reglează menstruaţia şi repară mucoasa uterului. Mai mult, aceasta poate fi un remediu eficient şi împotriva greţurilor de dimineaţă.

Citeste articolul complet pe bebee.ro