Top 10 tratamente naturiste pentru infertilitate

1 2 jpg jpeg

├Än continuare vom prezenta cele mai populare 10 tratamente naturiste pentru infertilitate. V├óscul era considerat─â o plant─â a fertilit─â┼úii ├«n mitologia celtic─â. ┼×i ├«n zilele noastre acesta este considerat un stimulent concep┼úional. Fierb├ónd 3 crengu┼úe de v├ósc timp de 3 minute ├«n jum─âtate de litru de vin alb po┼úi ob┼úine o licoare benefic─â sistemului reproduc─âtor ce trebuie consumat─â cu 8 zile ├«nainte de venirea menstrua┼úiei.

Propolisul este faimos ├«n toat─â lumea pentru propriet─â┼úile sale medicinale. Acesta este un remediu eficient ┼či ├«mpotriva endometriozei. O cantitate de 500 mg de propolis consumat─â de dou─â ori pe zi poate face minuni ├«n ceea ce prive┼čte fertilitatea.

Frunzele ┼či ml─âdi┼úele de zmeur sunt la fel de benefice organismului precum este fructul ├«nsu┼či. ├Än timp ce frunzele au rol ├«n reglarea hormonilor ┼či tonifierea mu┼čchilor uterului, tinctura de ml─âdi┼úe de zmeur poate fi utilizat─â cu succes ├«n combaterea chisturilor ovariene. Mai mult, ceaiul de zmeur ┼či n─âprasnic poate avea efecte miraculoase ├«n cazul femeilor cu ovare polichistice.

R─âd─âcina de lemn dulce este foarte apreciat─â pentru propriet─â┼úile sale curative ├«n cultura oriental─â. Datorit─â propriet─â┼úilor sale care au un rol important ├«n reglarea ┼či normalizarea nivelului de hormoni, r─âd─âcina de lemn dulce este un bun tratament pentru infertilitate. Cu toate acestea, nu trebuie consumat─â ├«n exces deoarece poate provoca hipertensiune ┼či dureri de cap.

R─âd─âcina de unicorn este unul din cele mai vechi remedii cunoscute ├«mpotriva infertilit─â┼úii. Aceasta ac┼úioneaz─â direct asupra ovarelor, regleaz─â menstrua┼úia ┼či repar─â mucoasa uterului. Mai mult, aceasta poate fi un remediu eficient ┼či ├«mpotriva gre┼úurilor de diminea┼ú─â.

Citeste articolul complet pe bebee.ro