Ţigara electronică - Aceeaşi senzaţie, mai multă sănătate (P)

1 2 jpg jpeg

Avantajele ţigării electronice sunt deja cunoscute şi în lumea cercetării sunt tot mai multe voci care afirmă căţigara electronică este soluţia pentru stoparea fumatului şi aducerea nivelului de sănătate pentru fumători la o valoarea cel puţin rezonabilă pentru stadiul la care aceştia întrerup fumatul. Se vorbeşte chiar de faptul căţigara electronică ar putea deveni recomandare medicală pentru fumători. Cu siguranţă nu va mai trece prea multă vreme până când statisticile care provin din studii facute cu foşti fumători şi actuali utilizatori de ţigară electronică vor arăta că nivelul calităţii vieţii acestora s-a îmbunătăţit semnificativ, ca speranţă de viaţăînsăşi a crescut şi că impactul costurilor în privinţa tratamentelor aplicate pentru bolile asociate cu fumatul au scăzut.

Ce face în acest moment ca ţigara eletronică să nu fie văzută cu ochi buni, este teama de nou şi schimbare a celor care încă nu au încredere, reacţia producătorilor de tigarete care observă cum de la lună la lună veniturile din vânzările produselor din tutun se diminuează, dar şi campaniile care arata în mod nejustificat şi fără studii certe că vapatul ar fi nociv.

Orice fumător care a avut determinarea să încerce o ţigară electonică cel puţin o zi poate afirma că diferenţă este insesizabilă din punct de vedere al necesarului de nicotină de care are nevoie, însă la fel poate spune că înca de a doua zi viaţa lui s-a schimbat. Cu fiecare zi care va trece şi nu va mai fuma tutun, nivelul capacităţii pulmonare se va regenera, nivelul efortului fizic pe care îl poate realiza va creşte, iar din punct de vedere al impactului asupra celor din jur va afirma ca toţi vor fi încântaţi de deciza pe care a luat-o.

Este uşor de imaginat cum dintr-o dată fumul urât mirositor va disparea, nivelul de socializare va creşte şi pesoanele cu care se intră în contact nu vor mai fi deranajte de faptul că fumaţi, până şi aerul casei se va schimba într-atât încât aţi putea crede ca v-aţi mutat într-o locuinţă nouă.

Nimeni nu insista să treceţi la varianta electronică a ţigării, nimeni nu spune că nu puteţi renunţa prin voinţă proprie la fumat, însă atunci când aveţi nevoie de ajutor şi mai ales aţi decis să puneţi capăt captivităţii tutunului, merită să aveţi parte de o consiliere solidă şi implicit de produse de calitate din gama ţigărilor electronice şi a lichidelor. Adresaţi-vă unui magazin specializat în ţigări electronice, cereţi toate amanuntele de care aveţi nevoie şi fără nicio grijă încercaţi pentru ca şansele de reuşită sunt foarte mari.