Testează-ţi gratuit auzul

1 2 jpg jpeg

Persoanele intersate pot beneficia gratuit de consultanţă de specialitate (audiogramă) în 11 farmacii Centrofarm din Bucureşti. În urma testării, clienţii care sunt depistaţi cu probleme de auz vor fi direcţionaţi către un cabinet de specialitate şi vor primi un tichet de reducere în valoare de 300 lei pentru achiziţionarea oricărui tip de aparat auditiv din cabinetele de protezare auditivă.

„Este important să diagnosticăm din timp problemele de sănătate ale sistemului auditiv pentru a preîntâmpina probleme mai grave sau chiar iremediabile. Deşi de multe ori nu ne dăm seama de implicaţii, chiar şi muzica ascultată la volum ridicat în căşti sau în cluburi poate avea repercursiuni negative asupra noastră. Îi invităm, prin urmare, pe toţi clienţii farmaciei noastre să se programeze la aceste testări gratuite. Nu toate afecţiunile au simptome uşor sesizabile şi prevenţia este cel mai bun medicament.”, a precizat Mirela Moroşanu, director medical Centrofarm.

Audiograma, testul care se realizează gratuit în acest lanţ de farmacii, măsoară pierderea de auz a pacientului şi oferă informaţii care, interpretate, contribuie la diagnosticare sau la alegerea unui aparat auditiv.

Testările se pot face în farmaciile de la Galeriile Feeria, Auchan Titan, 13 Septembrie, Grand Arena, Glinka, Pajura, Olteniţei 1, Olteniţei 2, Perla, Basarabia, Universitate.