Test─âri gratuite pentru m─âsurarea riscului de fractur─â

1 2 jpg jpeg

Evenimentul se deschide vineri, pe 19 octombrie, printr-o ampl─â conferin┼ú─â dedicat─â cadrelor medicale implicate ├«n diagnosticarea ┼či tratarea osteoporozei. Sesiunea de prezent─âri va avea loc ├«ntre orele 14.00-20.00, ├«n Bucure┼čti, la Crystal Pallace Ballrooms (Calea Rahovei 198 A, sector 5 - zona Pia┼úa George Co┼čbuc).

La conferin┼ú─â vor participa lectori cu experien┼ú─â ├«n tratarea osteoporozei ┼či a problemelor medicale asociate acestei afec┼úiuni.

S├ómb─ât─â, 20 octombrie este ziua rezervat─â persoanelor cu osteoporoz─â si familiilor acestora (fie c─â fac sau nu parte din Asocia┼úia pentru Prevenirea Osteoporozei), dar ┼či cadrelor medicale care doresc s─â fie al─âturi de pacien┼úi.

Sesiunea pentru pacien┼úi se va desf─â┼čura ├«ntre orele 10.00-16.00, la Crystal Pallace Ballrooms. Cu aceast─â ocazie, participan┼úii vor putea asculta prezent─âri pe teme de real interes pentru ei, precum: comunicarea dintre medic ┼či pacient-terapie sau obstacol; monitorizarea pacientului cu osteoporoz─â ├«n cabinetul medicului de familie; noi necesit─â┼úi de management ├«n osteoporoz─â - osteoporoza sever─â; nutri┼úia paleolitic─â; recuperarea medical─â la domiciliu pentru pacientul cu osteoporoz─â; evaluarea riscului de fractur─â cu FRAX, osteoporoza: ÔÇ×boala t─âcut─âÔÇŁ, registrul na┼úional de fracturi osteoporotice; prevenirea c─âderilor ÔÇťstep by stepÔÇŁ; impactul osteoporozei asupra calit─â┼úii vie┼úii; program de exercitii fizice ├«n osteoporoz─â.

Pe l├óng─â informa┼úiile primite, participan┼úii la conferin┼úa de s├ómb─ât─â vor beneficia ┼či de

├Än plus, ace┼čtia vor primi

La evenimentul de s├ómb─ât─â, intrarea este liber─â, pe baza ├«nscrierii prealabile la evenimente@houston.ro ; 0725.221.016 ; 021-317.09.43. Primii 100 de ├«nscri┼či primesc la eveniment un cadou surpriz─â din partea organizatorilor.

evenimentulse mut─â ├«n aer liber, fiind o invita┼úie la sport adresat─â tuturor bucure┼čtenilor.

,un program de activit─â┼úi fizice adaptat persoanelor cu osteoporoz─â, va avea loc ├«n Parcul Copiilor din Bucure┼čti sector 4, ├«ntre orele 10:30-13:30 (Parcul Copiilor la intrarea de la Palatul Copiilor din parcul Tineretului). De asemenea, participan┼úii vor putea asista gratuit ┼či la un program artistic special. ┼×i de aceast─â dat─â cei interesa┼úi vor putea efectua

PARTICIPARE GRATUIT─é. Pentru detalii ┼či ├«nscriere:

; 0725.221.016, 021-317.09.43.

Evenimentele sunt organizate de Asocia┼úia pentru Prevenirea Osteoporozei din Rom├ónia (ASPOR) ┼či de compania de comunicare medical─â Houston NPA.