Suplimentele cu ulei de pe┼čte, de ajutor ├«n cancerul de prostat─â

1 2 jpg jpeg

Cercetărorii americani au ajuns la această concluzie după ce au analizat mai multe probe din ţesutul prostatic de la mai mulţi pacienţi care sufereau de acest tip de cancer.

Combin├ónd dieta s─ârac─â ├«n gr─âsimi cu acest tip de suplimente se pot observa rezultatele ├«n doar 4-6 s─âpt─âm├óni, fiind redus─â cre┼čterea celulelor canceroase.

,,Rezultatele studiului sunt importante deoarece se poate interveni ├«n procesul de multiplicare a celulelor canceroase. Prin diet─â ┼či cu ajutorul suplimentelor cu acizi gra┼či omega 3 se pot observa diferen┼úele ├«n dezvoltarea cancerului prostaticÔÇŁ, a afirmat William Aronson, profesor la Universitatea California, din Los Angeles.

Speciali┼čtii ├«n domeniu sus┼úin c─â jum─âtate dintre b─ârba┼úii trecu┼úi de 50 de ani ├«ncep s─â prezinte simptome ale afec┼úiunilor prostatei.

De┼či aproximativ 900.000 de rom├óni sufer─â de afec┼úiuni ale prostatei, doar un sfert dintre ace┼čtia merg la medic pentru tratament. Cancerul de prostat─â este cel mai ├«nt├ólnit tip de cancer de care sufer─â b─ârba┼úii.