Superputerile zodiilor. Află care este a ta!

1 2 jpg jpeg

Berbec - energie nelimitată

Cei care fac parte din acest semn zodiacal, am putea spune uşor că sunt super-eroi, cu o putere specială care se află în energia lor nelimitată. Această caracteristică vine de îndată ce aceştia au scopul de a realiza tot ceea ce îşi doresc, lucru care le dă putere să se mişte mai repede decât un glonţ, pentru a trece peste clădiri, ei nu dorm, nu mănâncă până nu obţin ceea ce-şi doresc. Taur - superputere

Nu i se spune în zadar ”puternic ca un taur”. Dacă membri acestui semn au o singură putere, aceea ar fi superputerea. Ea se aplică foarte bine fizic şi emoţional, sunt rezistenţi la provocări şi se descurcă în situaţii dificile mai bine ca oricare alt membru al zodiacului. Ei sunt cu adevărat indestructibili.

Membrii acestui semn, în lumea de super-eroi, sunt cei care au capacitatea incredibilă de a absorbi mari cantităţi de informaţii într-un timp incredibil de scurt. Dacă citesc un ziar, observă şi oamenii din jurul lor şi află ceva. Capacitatea lor de energie şi a creierului, mental sunt o adevărată minune.

În cazul în care membrii acestui semn au o superputere, aceea este capacitatea uimitoare de empatie care îi caracterizează. Ei pot realiza şi înţelege aproape toate motivele umane din jurul lor, de a se conecta cu fiecare stare emoţională, şi pentru a face o conexiune cu fiecare fiinţă umană, plante sau animale de pe Pământ.