Supermarketul eco online, Bioportal, recomand─â storcatoarele Hurom (P)

1 2 jpg jpeg

Aceste două concepte se împletesc armonios, transformând iniţiativa Bioportal într-un adevarat portal către natură, un spaţiu online de încredere în care clienţii au convingerea că le sunt prezentate doar produse ce respectă standardele de calitate impuse încă de la începutul drumului.

Cei mai mul┼úi clien┼úi revin periodic pentru a ├«┼či comanda produsul preferat, iar Bioportal ├«┼či asuma misiunea de a oferi alternative ┼či solu┼úii pentru un stil de via┼ú─â s─ân─âtos pe domenii tot mai diverse. De la produsele alimentare ┼či cosmeticele bio, Bioportal a ales s─â mearg─â un pas mai departe, adaug├ónd printre cele peste 15.000 de produse din magazin ┼či o selec┼úie de electrocasnice de excep┼úie, ce nu trebuie s─â lipseasc─â din buc─ât─âria niciunui consumator de s─ân─âtate.

Bioportal este garantia calitatii, de aceea in magazin se promoveaza doar produse cu adevarat inovative. Unele dintre produsele cu care se mandreste sunt storcatoarele Hurom, adevarate capodopere ale electrocasnicelor dedicate unui stil de viata sanatos.

Care este secretul Hurom?

Bioportal promoveaza sanatatea in fiecare pahar prin storcatoare Hurom, reprezentante ale sanatatii printre electrocasnice moderne. Leader de aproape jumatate de secol pentru realizarea cu mare succes de storcator prin presare la rece, Hurom, companie Sud Coreeana, ofera solutii inovative, intotdeauna cu un pas inaintea competitiei si tehnologiei existente pe piata.

Notez mai jos doar cateva dintre motivele pentru care nu trebuie sa lipseasca un storcator Hurom din bucataria oricarui om preocupat de sanatate:

1 Storcatoarele din gama Hurom sunt echipate cu tehnologia patentata Slow Squeezing Technology (SST) care permite obtinerea unei cantitati maxime de suc cu minim de pulpa. Fiecare ingredient in parte trece printr-un proces de presare delicata si stoarcere lenta ce elimina factorul termic, astfel incat acestea nu oxideaza, iar rezultatul final este un pahar de suc limpede, plin de nutrienti ce pastreaza gustul si aroma naturala a fructelor si legumelor. Fiecare pahar obtinut cu ajutorul storcatoarelor Hurom disponibile pe Bioportal este un pahar de sanatate si un rasfat bine meritat pentru intreaga familie.

2. Hurom a reusit sa se impuna si sa se mentina drept leader de piata printr-o combinatie de solutii inovative si grija pentru sanatate si mediu. Astfel, fiecare parte componenta a storcatoarelor Hurom care intra in contact direct cu legumele si fructele este certificata BPA Free, adica nu contine bisfenol-A, o substanta ce se gaseste in general in plasticul folosit la producerea de recipiente si electrocasnice si care a fost declarata recent potential periculoasa (pe baza unor suspiciuni ca aceasta ar putea trece in alimentele cu care intra in contact).

3. Aceste storcatoare sunt concepute pentru ca fiecare pahar cu suc sa contina maximum de nutrienti si sa faca o reala diferenta in nivelul de energie si starea generala de bine a intregii familii, atunci cand sunt folosite regulat pentru prepararea celor mai diverse si delicioase retete de suc. Clapeta cu care este echipat storcatorul este conceputa special pentru a permite obtinerea de smoothie-uri si sucuri multifructe prin combinarea de diverse ingrediente. Adaugarea clapetei pentru controlul dozajului cu care sunt echipate toate storcatoarele Hurom are dublu rol:

- protejeaza suprafata de lucru impotriva petelor, oprind picurarea;

- adaugarea acesteia se bazeaza pe descoperirea sugerata de studiile profesorului Max Gerson si demonstrata prin teste separate efectuate de Michelson Laboratories Inc si Korean Food Research Institute (ambele certificate FDA si USDA) conform careia combinarea sub presiune a sucului de la mai multe ingrediente rezulta in pana la 60% mai multi nutrienti in fiecare pahar.

Bioportal aduce sanatatea din dieta zilnica a familiei cu fiecare pahar de suc delicios, aromat si plin de nutrienti obtinut prin procesul patentat de stoarcere lenta, prin presare la rece a storcatoarelor Hurom.