SUPA cu efecte de 100 de ori mai puternice decât ANTIBIOTICELE. Află REŢETA

1 2 jpg jpeg

Acest condiment cu gust înţepător are puterea de a vindeca şi de a proteja organismul de microbi, fiind de 100 de ori mai puternic decât antibioticele convenţionale. De asemenea, consolidează imunitatea, ţinând la distanţă bolile specifice sezonului rece şi restabileşte echilibrul florei intestinale.

Supa miraculoasă care are drept ingredient de bază usturoiul este mai activă decât orice antibiotic şi reprezintă cu adevărat un aliment medicament. Are efecte curative în gripe şi răceli, în afecţiuni pulmonare şi infecţii respiratorii, este utilă în tratarea infecţiilor cronice şi în rezolvarea unor probleme infecţioase de natură microbiană a tractului urinar.

Această supă poate fi consumată ca soluţie pentru prevenirea şi combaterea simptomelor şi în caz de hipertensiune arterială şi pentru cei care suferă de arteroscleroză si care au probleme de circulaţie. Miraculoasa supă de usturoi este utilă şi in afecţiunile articulare, mai ales dacă sursa lor o reprezintă infecţiile.

Află pe ANTENA SATELOR cum se prepară celebra supă, considerată a fi unul dintre cele mai puternice TRATAMENTE NATURISTE!