Sprijin pentru victimele tragediei de la Colectiv

1 2 jpg jpeg

Mai exact, Reţeaua de sănătate Regina Maria sprijină victimele tragediei de la Colectiv şi pune la dispoziţie toate resursele de care dispune.

O echipă medicală de urgenţă dedicată acestei situaţii stă la dispoziţie la numărul de telefon 0722/ 456 711 şi le oferă gratuit tuturor celor care au nevoie îngrijire medicală şi tratament, consultaţii în ambulatoriu, medicamente şi materiale sanitare şi consiliere psihologică.

Îi rugăm pe toţi cei care au nevoie de ajutor să ne apeleze fără nicio rezervă. De asemenea, central medical oferă spitalelor publice care au în îngrijire răniţi, toate materialele sanitare de care va fi nevoie, pe toată perioada tratamentului.

Vineri, 30 octombrie, un incendiu puternic a izbucnit în clubul Colectiv din Capitală în jurul orelor 22.20. În urma incendiului, 30 de persoane şi-au pierdut viaţă şi peste 150 de persoane au fost rănite ţi transportate la spitalele din Bucureşti.

În momentul de faţă, alte 137 de persoane sunt internate în spitale cu arsuri şi intoxicaţii. Dintre acestea, 80 sunt în stare critică şi foarte gravă.