Sprijin pentru cuplurile infertile

1 2 jpg jpeg

La evenimentul care va avea loc la Coffee Grind Bucureşti va răspunde la întrebări şi va oferi îndrumare medicul Ruxandra Dumitrescu, medic primar în obstretică-ginecologie specializat în tratamentul infertilităţii. Printre participanţi se numără şi medicul Cerasella Nicolicea, genetician şi doctorul Melihan Bechir, embriolog.

,,Infertilitatea este o problemă cu care numeroase cupluri din ţară se confruntă. 1 din 6 cupluri suferă de infertilitate în toată Europa, iar această statistică este valabilă şi în România. Din păcate, nivelul de informare al pacienţilor în privinţa acestui subiect este destul de scăzut, în special în cazul tehnicilor de reproducere umană asistată (fertilizare in vitro, ICSI). Decizia de a apela la astfel de tehnici este extrem de importantă, iar volumul de informaţii la care pacienţii au acces este foarte ridicat, dar cu date contradictorii”, a precizat medicul Ruxandra Dumitrescu.

Cum poţi participa la seminar

Participarea la seminar este gratuită, însă doar în limita de locuri disponibile. Persoanele interesate pot trimite un mail cu datele personale (nume, prenume, număr de telefon, vârstă) pe adresa imidoresccopii@gmail.com.

După acest seminar vor urma şi altele care vor avea loc bilunar. În cadrul lor participanţii vor primi informaţii legate de ginecologie, infertilitate, genetică şi embriologie şi vor putea găsi soluţii potrivite pentru problema lor.