Spital românesc nominalizat la Congresul American de Chirurgie Cardiovasculară

1 2 jpg jpeg

Spitalul a fost selectat pentru performanţele în tratarea anevrismelor aortice pe parcursul anului 2014.

Astfel, unitatea a fost una dintre cele patru centre medicale de top la nivel mondial: Memorial Hospital of Chicago, Mayo Clinic, University of Pennsylvania, Boston Medical Center.

La baza acestei nominalizări au stat zeci de cazuri de anevrism de aortă toraco-abdominală tratate cu succes în cadrul unităţii medicale private.

Probleme medicale de acest tip au fost tratate prin tehnologia multi flow modulator (MFM), solu┼úie care asigur─â reducerea mortalit─â┼úii ┼či morbidit─â┼úii ┼či care presupune costuri reduse fa┼ú─â de tehnologiile clasice.

,,Suntem m├óndri de aceast─â recunoa┼čtere interna┼úional─â. Am fost selecta┼úi din cei peste 90 de aplican┼úi a c─âror lucrare a fost nominalizat─â pentru prezentare la acest congres. Putem afirm─â c─â spitalul este de referin┼ú─â interna┼úional─â ├«n chirurgia cardiovascular─â, cu multiple premiere na┼úionale ┼či o premier─â mondial─â ┼či cu o rat─â de reu┼čit─â de peste 99%ÔÇŁ, a declarat dr. Victor Costache, ┼čeful sec┼úiei de Chirurgie Cardiovascular─â ┼či Toracic─â, cel care a reprezentat Spitalul European Polisano la acest congres.