Şofranul, condimentul-minune: distruge celulele canceroase şi are efect afrodisiac

1 2 jpg jpeg

Şofranul este cel mai scump condiment din lume, preţul pentru un kilogram ridicându-se la câteva mii de euro. Pe cât este de scump, pe atât este de sănătos, proprietăţile sale curative fiind menţionate în peste 90 de maladii. Există însă şi contraindicaţii. Nu trebuie consumat în cantităţi mai mari de două grame pe zi. De asemenea, este interzis femeilor gravide, deoarece poate provoca avortul. Distruge celulele canceroase

Studiile efectuate până în prezent asupra şofranului arată că acesta conţine o substanţă, curcumina, care inhibă creşterea celulelor canceroase. Până în prezent, aceasta s-a dovedit eficientă în tratarea cancerului la nivelul gurii, urechilor, sânilor, stomacului, colului uterin şi ficatului.

Persoanele care au probleme cu digestia pot apela cu încredere la şofran. Infuzia cu şofran este unul dintre cele mai bune tratamente naturiste pentru balonare şi constipaţie. Specialiştii recomandă consumul de infuzie de şofran atât după prânz, cât şi după cină.

Citeşte mai multe pe această temă AICI