Slăbeşte cu ajutorul acupuncturii

1 2 jpg jpeg

Acul inserat stimulează producerea de endorfine şi induce o stare de relaxare. Această stare poate să contracareze nevoia/pofta de a mânca mult ca urmare a stresului, a frustrării sau a anxietăţii.

Studiile arată că acupunctura combinată cu metode tradiţionale de slăbit conduc la pierderea sigură în greutate. Deci, această metodă e ca un “supliment” la un stil de viaţă sănătos. Metoda aplicată solitar duce la rezultate vizibile într-un timp îndelungat, contribuind mai mult la starea de bine generală şi la îmbunătăţirea energiilor din corp.

Slăbeşte cu ajutorul acupuncturii - Acupunctura, slăbitul şi lobul urechii

Cea mai folosită cale în legătură cu acupunctura pentru slăbit este înţeparea lobului urechii. Aceasta, ca orice cale asemănătoare, trebuie administrată de un terapeut atestat şi profesionist. Acupunctura în lobul urechii combinată cu un regim zilnic de 2000 calorii şi 15 minute de mers pe jos ajută la pierderea în greutate. De asemenea, apetitul scade.

Urechea conţine majoritatea punctelor-cheie ce derulează procesele digestive în corp:

– Gură: pentru mâncăciosul impulsiv; – Stomac: pentru persoanele care mănâncă şi după ce se simt saturate; – Foame: pentru controlul apetitului;

Citeste tot articolul pe diete-sanatoase.ro