Sfaturi feng shui pentru femeile care nu reuşesc să rămână însărcinate! Vezi cum te „încurcă” frigiderul şi televizorul!

1 2 jpg jpeg

Se intampla destul de des, din pacate, ca sarcina sa se lase mult asteptata in viata femeii, iar uneori, aceasta nu apare niciodata. Milioane de ganduri si de intrebari strabat mintea femeii care isi doreste cu disperare un copil si nu il poate avea.

Vocea interioara este atat de puternica si rezoneaza atat de bine cu ceasul biologic, incat uneori poate duce si la depresie neimplinirea ca mama a femeii.

„ Exista opinii care spun ca totul are legatura cu destinul femeii, care s-a nascut sub semnul unei stele care nu ii permite sa devina mama , tot ce se poate. Din experienta, confirm ca in diagrama destinului femeii se poate vedea daca va avea vreodata copii sau daca va avea mai tarziu decat si-a propus”, spune Gena Rusu.

„Intre destinul omului si energiile din casa in care locuieste exista o stransa legatura, in sensul ca energiile din locuinta sprijina destinul. Asadar, daca o femeie nu poate ramane insarcinata este posibil ca energia din locuinta ei sa fie de vina, dar numai pentru ca in destinul ei exista aspecte mai putin favorabile cu privire la sansele de a da nastere. Apare, in mod inevitabil, intrebare: se poate face ceva? Se poate schimba destinul? Se poate imbunatati, macar? Chinezii dau raspuns afirmativ la aceste intrebari”, explica specialista.

Conform metafizicii chineze, cu ajutorul remediilor feng shui s-ar putea mari sansele de a ramane insarcinata si de a duce sarcina pana la capat, este de parere Gena Rusu.

„Problema este ca nu exista obiecte feng shui general valabile, pe care sa le punem in anumite puncte cardinale si sa se produca minunea... Eu am avut casa plina de astfel de obiecte aproximativ zece ani si nu s-au produs schimbari semnificative in niciun plan al vietii mele. Insa dupa ce am aplicat remediile propuse de feng shui-ul traditional, autentic, viata mea s-a schimbat la 180 de grade, fiindca am avut curajul sa pun in aplicare toate planurile la care pana atunci doar ma gandisem”, ne-a dezvaluit ea.

Citeşte continuarea articolului AICI