Sfatul smart de la Dr. Hart: activează digestia cu enzime pancreatice (P)

1 2 jpg jpeg

Însă ştiaţi că NU stomacul are rolul principal în procesul de digestie, ci intestinul subţire? În stomac, alimentele sunt doar fragmentate în mici bucăţele, care sunt eliberate mai apoi în intestin, unde cu ajutorul enzimelor, se continuă digestia şi se absorb nutrienţii.

De aceea, o digestie optimă reprezintă mai mult decât un simplu proces fiziologic, deoarece aceasta este esenţială pentru absorbţia nutrienţilor, care contribuie la menţinerea stării de bine a organismului.

Dr. Hart vine în sprijinul celor ce întâmpină probleme digestive cu o soluţie la îndemână -Enzime pancreatice,carecontribuie la descompunerea nutrienţilor din alimente, facilitând digestia şi tranzitul intestinal. Prin conţinutul ridicat de enzime, produsul este util în cazul exceselor alimentare, dar şi atunci când pancreasul nu produce suficiente enzime.

Ingredientele pe care le conţine produsul funcţionează ca un adjuvant în procesul de digestie şi tranzit intestinal. Amilaza transformă carbohidraţii în zaharuri, proteaza contribuie la descompunerea proteinelor, iar lipaza ajută în digestia grăsimilor.

Prin forma lor farmaceutică, comprimatele Dr. Hart Enzime pancreatice sunt special concepute pentru a rezista acţiunii acidului gastric.

Mod de adminstrare: câte 1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi, după masă.

Dr. Hart Enzime Pancreatice se găsesc în Sensiblu, la preţul de 13.99 lei

Pentru mai multe detalii şi sfaturi utile puteţi accesa:

https://www.facebook.com/SmartDeLaDrHartşi http://www.drhart.ro/produs/enzime-pancreatice/