Scapă în mod natural de durerile în gât! (P)

1 2 jpg jpeg

Pentru ameliorarea durerii ai la indemana multe metode naturiste, dar si suplimente alimentare care protejeaza gatul datorita ingredientelor naturale calmante.

Remedii naturale cu eficienta dovedita

In aceasta iarna, aliatul tau impotriva racelii si gripei este Septogal cu Lactoferina si Septusin, doua produse naturale , eficiente si moderne , cu actiune antiinflamatoare pe intreg traseul tractului respirator.

Septogal cu Lactoferina dezinfecteaza si actioneaza direct la locul inflamatiei, calmeaza durerea si senzatia de ursturime datorita principiilor active deosebite ale lactoferintei

Lactoferinaeste o proteina multifunctionala care protejeaza organismul de infectiile microbiene si virale, are proprietati imunomodelatoare, potenteaza actiunea antibioticelor si reduce semnificativ efectele adverse ale acestora. Mentolul si uleiul de menta inlatura durerea si senzatia de usturime la nivelul faringian, eucaliptul scade secretia de mucus de la nivelul cailor respiratorii, in timp ce uleiul de pin are efect expectorant.

Pentru un tratament complet, se adauga beneficiile lemnului dulce din siropul Septusin, cu actiune emolienta si expectoranta prin stimularea secretiilor bronhiilor, fluidificarea mucusului din caile respiratorii si facilitarea eliminarii lui.

Pana la 31 ianuarie 2016, cele doua suplimente se gasesc sub forma unui pachet promotionalla un pret special in farmaciile Ropharma si pe site-ul Ropharma. Prin achizitionarea acestuia ai sansa de a castiga un voucher de cumparaturi in valoare de 100 Eurosau chiar marele premiu - un voucher turistic in valoarea de 1000 Euro pentru o excursie intr-o destinatie la alegere.

Mai multe detalii despre concurs, produsele Ropharma si noutati despre ofertele speciale pe pagina de Facebook Ropharma,precum si pe site-ul Ropharma.