Scapă de 5 kg în 10 zile cu dieta cu sfeclă roşie

1 2 jpg jpeg

Sfecla are un gust proaspăt, pământesc, nu are calorii şi este bogată în fibre, de aceea este cea mai potrivită atunci când ţinem o dietă. Ne va menţine sătule mai mult timp, lucru care ne limitează consumul altor alimente, care ar putea să ducă la creşterea în greutate.

Valoarea nutritivă a sfeclei Sfecla este un aliment incredibil, cu proprietăţi nutritive care nu ar trebui să fie excluse din dieta noastră zilnică. Această legumă oferă corpului energie, este recomandată în tratarea anemiei, bolilor de sânge şi este bună pentru femeile însărcinate. Este o legumă bogată în fier, în caroteni, acid folic şi vitaminele B1, B2, B3 şi B6. O porţie de sfeclă fiartă are 31 de calorii, 1,5 grame de proteine, 8,5 grame de carbohidraţi, 1,5 grame de fibre dietetice, 259 mg de potasiu, 32 mg de fosfor, 53, 2 mcg de acid folic şi vitamina A.

Citeşte continuarea pe www.clickpentrufemei.ro.