S─â donezi cuvinte nu cost─â nimic!

1 2 jpg jpeg

Campania, care se va desf─â┼čura ├«n perioada 4-15 februarie, se va adresa publicului larg solicit├óndu-le solidaritatea prin transmiterea unui mesaj de ├«ncurajare copiilor care sufer─â de cancer ┼či care beneficiaz─â de sprijinul asocia┼úiei.

Pe toat─â perioada campaniei, membrii asocia┼úiei vor organiza diverse activit─â┼úi ├«n sec┼úiile de oncopediatrie din Cluj-Napoca, Timi┼čoara, Bucure┼čti ┼či Ia┼či.

├Än plus, asocia┼úia va organiza ├«nt├ólniri cu tinerii care au ├«nvins boala, vor realiza sedin┼úe foto de ├«ncurajare ├«n spitale, dar ┼či ├«n spa┼úiile publice des frecventate.

La nivel de spitale, ┼čcoli ┼či gr─âdini┼úe, membrii asocia┼úiei vor organiza ┼či spectacole de teatru de p─âpu┼či ,,├Än aventur─â cu Leul cel CurajosÔÇŁ, personajul de poveste cu ajutorul c─âruia copiii diagnostica┼úi cu cancer reu┼česc s─â ├«n┼úeleag─â mai multe despre terapia oncologic─â.

Video-ul campaniei ,,Doneaz─â cuvinteÔÇŁ, realizat de tinerii supravie┼úuitori de cancer, este accesibil pe pagina de Facebook a asocia┼úiei ┼či poate fi transmis la cerere.

Fotografiile, materialele video, dar ┼či mesajele de ├«ncurajare pot fi trimise pe adresa info@thelittle-people.org, fie pe adresa de Facebook a asocia┼úiei.