Să donezi cuvinte nu costă nimic!

1 2 jpg jpeg

Campania, care se va desfăşura în perioada 4-15 februarie, se va adresa publicului larg solicitându-le solidaritatea prin transmiterea unui mesaj de încurajare copiilor care suferă de cancer şi care beneficiază de sprijinul asociaţiei.

Pe toată perioada campaniei, membrii asociaţiei vor organiza diverse activităţi în secţiile de oncopediatrie din Cluj-Napoca, Timişoara, Bucureşti şi Iaşi.

În plus, asociaţia va organiza întâlniri cu tinerii care au învins boala, vor realiza sedinţe foto de încurajare în spitale, dar şi în spaţiile publice des frecventate.

La nivel de spitale, şcoli şi grădiniţe, membrii asociaţiei vor organiza şi spectacole de teatru de păpuşi ,,În aventură cu Leul cel Curajos”, personajul de poveste cu ajutorul căruia copiii diagnosticaţi cu cancer reuşesc să înţeleagă mai multe despre terapia oncologică.

Video-ul campaniei ,,Donează cuvinte”, realizat de tinerii supravieţuitori de cancer, este accesibil pe pagina de Facebook a asociaţiei şi poate fi transmis la cerere.

Fotografiile, materialele video, dar şi mesajele de încurajare pot fi trimise pe adresa info@thelittle-people.org, fie pe adresa de Facebook a asociaţiei.