Româncele, interesate de operaţiile estetice

1 2 jpg jpeg

Româncele sunt îngrijite şi interesate de aspectul fizic, sunt tot timpul la curent cu ultimele trenduri şi au o atitudine hotărâtă faţă de dorinţele lor, potrivit chirurgului estetician Vangelis Vasalos.

„Chirurgia estetică este în plină dezvoltare, în special în ultimii ani, prin aplicarea metodelor minim şi non-invazive. Are o traiectorie ascendentă imperturbabilă datorită evoluţiei medicale, tehnologice şi sociale. Noi tehnici, noi substanţe, noi materiale, noi cerinţe au determinat o impulsionare permanentă pentru dezvoltarea performanţelor profesionale a acestei ramuri a chirurgiei”, spune chirurgul estetician Vangelis Vasalos, din cadrul spitalului Medicover.

Se ştie că femeile din România, dar şi cele din Polonia şi Rusia se află în topul mondial al sexului frumos.

În momentul de faţă, 6 din 10 femei apelează la chirurgie estetică pentru proceduri chirurgicale precum mărirea sânilor, lipoaspiraţie, rinoplastie. Această ordine se inversează din când în când, însă poziţiile sunt menţinute de aceste tipuri de operaţii. Pentru proceduri neinvazive sau minim invazive 8 din 10 femei apelează la botox, acidul hialuronic şi mezoterapie.

„Trendurile estetice care au luat naştere în ultimii ani în rândul româncelor sunt procedurile de modelare a gambelor şi feselor, labioplastia, întinerire vaginală şi mărirea punctului G”, mai spune chirurgul estetician.