Proprietăţile MIRACULOASE ale STAFIDELOR

2 jpg jpeg

Stafidele pot fi m├óncate ├«n loc de dulciuri sau pe post de gustare, ├«mpreun─â cu migdale ori alte fructe uscate, deoarece aduc organismului un aport considerabil de: magneziu, calciu, fier, potasiu, vitaminele C, K, E ┼či B6. Consumul de stafide poate fi benefic pentru: - Reducerea colesterolului. Datorit─â con┼úinutului de fibre ┼či polifenoli stafidele previn absorb┼úia ┼či depunerea colesterolului pe pere┼úii vaselor sangvine. - Stimuleaz─â sistemul nervos central ┼či previn degenerarea macular─â, con┼úinutul lor ridicat de antioxidan┼úi protejeaz─â ├«mpotriva efectului negativ al radicalilor liberi. - Faciliteaz─â digestia. Majoritatea fructelor uscate sprijin─â procesul digestiv, datorit─â fibrelor ┼či zaharurilor naturale din compozitie, ├«ns─â stafidele, au un efect detoxifiant intens care asigur─â tranzitul intestinal s─ân─âtos.

Cite┼čte continuarea articolului AICI