Picătura de noni pentru sănătate (P)

1 2 jpg jpeg

Noni este un arbust mereu verde din Insulele Pacificului, Asia de sud-est, Australia si India care deseori este regăsit printre ramaşiţele de lava scurse din cadrul vulcanilor activi din diferitele zone. Pe timpuri, noni era folosit pe post de colorant pentru a colora diferit hainele. Totuşi actual acesta este în preponderenţă folosit în medicină, de obicei aplicat pe piele, în mod extern, de cele mai multe ori folosit în tratamentele şi soluţiile din medicina care pot fi folosite pe cale orală. Asemenea tratamente pe plan intern şi extern pot fi regasite pe www.produsenoni.ro, de unde se poate alege ceea ce se potriveşte oricui, în funcţie de ce are nevoie şi de tipul de afecţiune de care suferă.

Fructul de noni este exotic si poate ameliora si trata o multime de afectiuni generale sau particulare, iar acum poate fi regasit si in Romania sub forma de produse bio de diferite intrebuintari, sub forma de antioxidanti, de ajutoare pentru digestie, drept minerale pentru regenerare, sub forma de multivitamine si vitamine, de produse pentru slabit, dar si sub forma de produse cosmetice si produse de curatat ecologice care au in consistenta lor extracte de noni si nu numai.

Pentru a crea minunatele produse pe baza de noni puse la dispozitie oricui pe site-ul produsenoni.ro, cei de la Calivita International folosesc in componenta tuturor produselor de pe site extracte din intreaga planta de noni. Fructele, frunzele, florile, scoarta arborelui, radacinile, dar si tulpina de noni sunt cu toate folosite. Bogatia sa este explorata la maximum tocmai pentru ca seva esentiala a fructului minune poate face adevarate miracole in cazul diverselor afectiuni.

Oamenii pot intrebuinta suplimentele si medicamentele pe baza de noni pentru tratarea colicilor, convulsiilor, diabetului, febrei, bolilor de ficat, afectiunilor vaginale, a ametelii si a problemelor de digestie. Sucul si siropul de noni este folosit pentru vindecarea artritei, a diabetului, a tensiunii arteriale crescute, a durerilor musculare si a durerilor diverse precum cele clasice menstruale, dureri de cap, de burta, dar si pentru o digestie proasta. Si lista este abia la inceput caci se poate adauga si eficienta in tratarea senilitatii, a ateroscleroza sau a problemelor de circulatie de care, din pacate, sufera destul de multa lume.

Agentii din produsele naturale de la Calivita au in consistenta lor vitamine, minerale, antioxidanti, extracte naturiste din plante naturale medicinale, cele mai multe dintre acestea fiind exotice, asa cum este si noni.

In timp ne-am dat seama ca natura inca are multe de oferit. Am pus pasiune si interes pentru asta si din extract de noni am adus pe piata o varietate de produse pentru o varietate de afectiuni. Din inima naturii pentru fiecare!