Peste 70% dintre românce se epilează acasă

1 2 jpg jpeg

În ceea ce priveşte îngrijirea personală, 85% dintre femei o consideră importantă şi au declarat că sunt preocupate de felul în care arată, indiferent de vârsta sau de zona geografică de care aparţin. Ritualurile de înfrumuseţare pe care femeile le urmează cu regularitate de 2 - 3 ori pe lună sunt epilarea, îngrijirea unghiilor şi pensarea sprâncenelor.

În urma studiului iniţiat de o importantă companie de produse pentru epilare, femeile au declarat că printre cele mai importante criterii pe care le iau în considerare când aleg metoda de epilare sunt condiţiile de igienă, rezultatele eficiente şi durabile şi uşurinţa în folosire. În plus, 48% dintre cele intervievate au declarat că preferă metoda de epilare cu ceară rece sau caldă, celelalte metode utilizate fiind aparatul electric şi lama de ras.

„Având în vedere evoluţia şi diversitatea pieţei de îngrijire personală, femeile pot beneficia de produse pe care să le folosească acasă şi care oferă avantaje specifice. Astfel pot avea propriul lor ritual de epilare, personalizat în funcţie de metodele preferate. Mai mult decât atât, motivele care le determină să aleagă epilarea în propriul cămin sunt: comoditatea, dorinţa de a economisi timp, garanţia unei igiene adecvate şi nu în ultimul rând, bugetul disponibil” a declarat Mihaela Alexandru, sociolog 360insights.