Peste 2.500 de persoane au alergat la crosul Casiopeea

1 2 jpg jpeg

├Äntr-o atmosfer─â plin─â de optimism, competitorii la cele 5 curse, sus┼úinu┼úi de c─âtre Ambasadorul Fran┼úei la Bucure┼čti, Fran├žois Saint-Paul, de actri┼úa Monica Davidescu ┼či de buc─âtarul Nicolai Tand, au luat startul pentru a sus┼úine speran┼úa femeilor la o via┼ú─â normal─â ┼či dreptul la rec├ó┼čtigarea feminit─â┼úii.

Aceast─â edi┼úie a evenimentului, a c─ârui tax─â de ├«nscriere a fost donat─â integral ├«n scopul achizi┼úion─ârii de proteze mamare destinate femeilor care au suferit o opera┼úie de mastectomie, a fost organizat─â de Asocia┼úia Casiopeea al─âturi de Prim─âria Municipiului Bucure┼čti ┼či de Comitetul Olimpic ┼či Sportiv Rom├ón.

Pentru sprijinul femeilor cu cancerul la s├ón, participan┼úii s-au putut ├«nscrie la 5 tipuri de curse: copii 6ÔÇô11 ani (fete s╠Ži ba╠ćieti), adolescent╠ži 12-16 ani (fete s╠Ži ba╠ćiet╠ži), femei +16 ani, ba╠ćrbat╠ži +16 ani, Mars╠Žul familiei (pentru toate va╠érstele).

Organizatorii speră ca în urma acestui eveniment să strângă fonduri pentru achiziţionarea a 400 de proteze mamare.

Cei 50.000 de kilometri parcur┼či la Bucure┼čti ┼či Bra┼čov ├«n edi┼úiile de p├ón─â acum dovedesc empatia rom├ónilor cu femeile aflate ├«n suferin┼ú─â.