O nouă sursă de informare pentru persoanele cu diabet

1 2 jpg jpeg

Portalul www.complete-life.ro se adresează persoanelor care suferă de diabet şi le oferă informaţii despre cum pot duce o viaţă completă.

„Educaţia în diabet este o componentă importantă în gestionarea corectă a acestei afecţiuni.

este portalul care adună laolaltă persoane care pot oferi sfaturi avizate şi pacienţi care au nevoi şi care aşteaptă să fie îndrumaţi corect. Platforma oferă informaţii accesibile, grupate pe categorii de interes major. Şi, nu în ultimul rând, le aminteşte celor în cauză că o informare corectă asupra afecţiunii de care suferă duce la controlarea acesteia şi contribuie, implicit, la o viaţă normală”, declară dr. Cornelia Bala, preşedinte al Asociaţiei Române de Educaţie în Diabet.

Medici specialişti, psihologi şi diabetologi colaborează pentru ca portalul să ofere conţinut relevant, actualizat, verificat şi interesant, atât persoanelor diagnosticate cu diabet, cât şi celor interesate de un stil de viaţă sănătos.

Unul dintre obiectivele acestui site este cel de a aduce pacienţii mai aproape de doctori.

Portalul pune la dispoziţie gratuit instrumente menite să îmbunătăţească viaţa celor diagnosticaţi cu diabet: calculatorul indicelui de masă corporală, calculatorul de carbohidraţi sau jurnalul zahărului din sânge.