O nouă clinică medicală în Berceni

1 2 jpg jpeg

În avantajul locuitorilor din zona Berceni, dar şi a celor din proximitate, serviciile de neurologie şi neurologie pediatrică, investigaţiile de imagistică şi analizele de laborator pot fi accesate în cadrul clinicii şi pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie.

De asemenea, spitalul dispune de aparatură de ultimă oră, printre care echipamente laser şi impedantmetru pentru afecţiunile ORL, un electrocauter dermatologic modern, precum şi un RMN 1,5 Tesla, unul dintre cele mai recente tipuri de RMN, ce beneficiază de un soft special, ce poate fi utilizat atât pentru adulţi, cât şi pentru copii.

,,Deschiderea clinicii din Berceni susţine planurile noastre de extindere şi dezvoltare în Bucureşti. În a doua parte a anului urmează să ne concentrăm pe expansiunea şi consolidarea poziţiei de lider în ţară, odată cu extinderea clinicii din Timişoara şi inaugurarea unei hyperclinici noi în Cluj-Napoca”, a precizat Mihai Marcu, Preşedinte al Consiliului de Administraţie MedLife.

Clinica din Berceni este situată pe Şoseaua Olteniţei, nr. 208 (în incinta clădirii unui hypermarket, etaj 1, ieşirea de metrou Big Berceni) şi funcţionează de luni până vineri, în intervalul orar 08:00-21:00 şi sâmbăta, în intervalul 08:00-14:00. .