Mod-urile - Ţigări Electronice avansate (P)

1 2 jpg jpeg

Dacă doar cu puţin timp în urmă am avut la dispoziţie baterii formate dintr-o singură celulă, care aveau o posibilitate limitată de a fi utitilizate şi mai ales o autonomie relativ mică, acum producătorii au conceput şi lansat în piaţă dispozitivele Mod care pot primi chiar şi doi acumulatori de capacitate mare. Pe lângă faptul că însăşi acumulatorii au devenit mai performanţi, capacitatea lor fiind mărită substanţial, avem control special prin meniul de utilizare al dispozitivului Mod.

Calitatea acestora este remarcată de către utilizatori şi pentru că volumul total al ţigării electronice se reduce, lucru care aduce şi mai multă portabilitate în comparaţie cu celelalte variante. Însăşi mânuirea este mult mai lejera, acţionarea botonului de „fire” se face dintr-o poziţie naturală a mâinii, fără niciun efort de apăsare şi cu siguranţă fără niciun pericol de a lăsa botonul apăsat continuu. Eleganţa generală a unui Mod este apreciată şi ea pentru că designerii au realizat un volum şi o amprenta generală a dispozitivului care se pliază la propriu în mână uricarui utilizator, ajungându-se chiar şi la posibilitatea de a-l putea asorta stilului personal după culoarea în care este produs.

Un alt avantaj oferit de oricare dintre Mod-urile disponibile în piaţa de ţigări electronice este cel legat de faptul că acum şi persoanele de sex feminin sunt mult mai interesate de a utiliza o ţigară electronică. Există Box Mod-uri atât de minione încât au devenit atractive chiar şi pentru doamnele care doreau să vapeze însă erau deranjate de volumul mare al vechilor baterii.

Din punct de vedere al întreţinerii unui Mod trebuie doar să aveţi grijă să nu îl expuneţi la şocuri mecanice, să nu îl lăsaţi expus la căldură excesiva şi cu siguranţă să nu fie supus pătrunderii apei care poate distruge circuitele electronice. Dacă doriţi să cumpăraţi un Mod despre care vreţi să aveţi siguranţa calităţii acestuia este util să vă îndreptaţi către un magazin de ţigări electronice specializat, unde pe lângă restul de produse asociate cu ţigările electronice aveţi şi oportunitatea de a primi consultanţă de cea mai bună calitate în privinţa alegerii pe care o veţi face.