M─âtura raiului, planta care distruge 98% din celulele canceroase

1 2 jpg jpeg

Folosit─â pe scar─â larg─â ├«n medicina tradi┼úional─â, datorit─â ac┼úiunii sale mai bl├ónde ├«n compara┼úie cu cea a pelinului, planta reprezint─â un dar al naturii pentru s─ân─âtate, un adev─ârat elixir care ┼či-a dovedit eficien┼úa ├«n tratarea cancerului ┼či a multor alte afec┼úiuni.

Pelini┼úa este un tonic nervos care combate st─ârile astenice ┼či anorexia psihic─â, dar ┼či un puternic stimulent al sistemului nervos central, induc├ónd o stare de tonus psihic ┼či de bun─â dispozi┼úie. ├Än plus, pelini┼úa este antihemoragic─â, consolideaz─â musculatura, iar semin┼úele sale sunt bune pentru boli de ochi, r─âceli pe timpul verii, malarie, dizenterie.

Substan┼úa activ─â a acestei plante se nume┼čte artemisinina. Aceasta are efecte antiseptice, digestive, febrifuge, antibacteriale ┼či anticalice (├«mpiedic─â diferite depuneri: pietre la rinichi, calculi biliari).

Cea mai valoroas─â proprietate a artemisininei este aceea de a lupta ├«mpotriva cancerului. Testat─â pe 55 de tipuri de celule canceroase, cercet─ârile ┼čtiin┼úifice au scos la iveal─â efectele pozitive ale pelini┼úei, planta av├ónd capacitatea de a distruge 98 % dintre acestea. ├Än tratamentul ├«mpotriva cancerului este recomandat ca pelini┼úa s─â fie administrat─â ├«mpreun─â cu fier.

Cite┼čte mai multe pe aceast─â tem─â AICI