Liv.52 îţi protejează ficatul şi susţine sistemul natural de detoxifiere al organismului! (P)

1 2 jpg jpeg

În momentul în care e bombardat din toate părtile de agenţi nocivi, însă, organele sunt afectate, sistemele încep să se clatine şi funcţiile nu mai sunt îndeplinite la capacitate maximă. Acesta este momentul în care e nevoie să intervii şi o poţi face prin două modalităţi majore: fie prin susţinere şi suplinire acolo unde există disfuncţii, fie prin repararea daunelor şi găsirea de soluţii pentru repunerea în mişcare a propriilor rotiţe ale organismului tău.

Iată de ce e recomandat să optezi pentru alimente proaspete şi sănătoase şi să renunţi la carbohidraţi şi alimentele procesate care te seacă de energie, dar e esenţial să nu uiţi că, pentru un nivel de energie ridicat, indispensabilă este buna funcţionare a ficatului. Asemenea unei baterii, atunci când e sănătos ficatul stochează eficient zaharuri pe care apoi ţi le furnizează ori de câte ori ai nevoie.

Evită pe cât posibil dulciurile şi grăsimile pentru a controla nivelul colesterolului, însă ţine cont întotdeauna şi de faptul ca 80% din colesterol este produs de către ficat, iar orice disfuncţie la nivelul acestui organ poate determina pătrunderea unei cantităţi excesive de colesterol în sânge.

Fă cure de detoxifiere cu fructe şi legume proaspete, dar ia, de asemenea, în calcul faptul că ficatul, colonul şi rinichii sunt construiţi în mod natural să elimine substanţele toxice din organism, astfel că esenţială este protecţia lor.

Ideea că starea de sănătate poate fi atinsă prin simpla susţinere a organismului pentru funcţionarea sa la capacitate maximă a inspirat Himalaya Wellness să creeze formula de plante Liv.52 pentru protejarea, susţinerea funcţiilor specifice şi regenerarea ficatului.

vine în 3 forme de prezentare –

,

si

(varianta forte) - şi poate fi folosit pentru toate categoriile de vârstă. Este realizat din ingrediente naturale, plante atent selecţionate şi în proporţii ideale, dintre care de baza sunt:

2 jpg jpeg

Capparis spinosa (Caparisul) – are acţiune antihepatotoxică, antiinflamatoare şi menţine structura normală a ficatului. Este utilă în hepatite acute şi ciroza hepatică şi protejează ficatul în caz de toxicitate indusă de substanţe chimice.

2 jpg jpeg

Cichorium intybus (Cicoare)– eficientă în hepatitele cauzate de diverse substanţe toxice pentru ficat precum alcoolul sau anumite medicamente, este antioxidant (protejează împotriva efectelor radicalilor liberi), stimulează secreţiile biliare şi contribuie la contracţia veziculei biliare pentru evacuarea bilei în intestinul subţire.

2 jpg jpeg

Terminalia arjuna– are efect antioxidant şi hepatoprotector, reduce nivelul colesterolului şi are rol cardio-tonic.

2 jpg jpeg

Achillea millefolium (Coada soricelului)– este utilă în hepatita cronică, are proprietăţi antioxidante şi antiinflamatorii, stimulează secreţia de bilă şi îmbunătăţeşte digestia.

Cele peste 300 de studii realizate până acum atesta eficienţa şi au transformat produsul

într-un etalon pentru demonstrarea eficacităţii altor hepatoprotectoare din plante. În prezent,

este recomandat de medici din peste 90 de ţări din întreaga lumepentru pacienţii cu ficat gras, hepatită, alcoolism, ciroză sau pentru către cei ai căror ficat are nevoie de protecţie impotriva efectelor nocive ale tratamentelor cu medicamente hepatotoxice.

protejează tesutul hepatic şi favorizează regenerarea celulelor hepatice, combate simptomele hepatitelor acute şi cronice, contracarează efectele nocive ale medicamentelor sau alcoolului, susţine detoxifierea ficatului şi combate anorexia normalizând apetitul. Este excelent în perioadele lungi de stres şi oboseală cronică.

Liv.52 susţine digestia, una dintre funcţiile de bază ale ficatului, prin tratarea bilei „leneşe” şi favorizarea golirii ei în intestinul subtire.

Prin susţinerea bunei funcţionari a ficatului,

previne ficatul gras, ajută la normalizarea nivelului de colesterol în sânge şi previne, astfel, bolile sistemului cardiovascular.

nu are efecte adverse, nu interacţionează cu alte medicamente şi poate fi administrat chiar şi gravidelor sau bebeluşilor, înca din prima zi de viaţă.

Despre gama de suplimente alimentare Himalaya

Toate produsele Himalaya sunt supuse cercetării timp de mai mulţi ani şi fiecare plantă medicinală utilizată este studiată şi testată individual pentru eficacitate. Produsele fabricate de compania Himalaya Wellness reprezintă combinaţii complexe de plante ce acţionează sinergic pentru combaterea diverselor afecţiuni, plante care susţin absorbţia substanţelor active şi plante care combat potenţialele efecte negative, pentru formule mai rapide şi mai sigure. Departamentul de Cercetare şi Dezvoltare al companiei Himalaya este alcătuit din peste 200 de specialişti – medici, biochimişti, farmacişti, iar gama farmaceutică Himalaya este recunoscută si recomandată în prezent de peste 300.000 de doctori şi de specialişti din 90 de ţări din întreaga lume.

Liv.52 este distribuit de compania Prisum International Trading, ce deţine dreptul de distribuitor pe piaţa românească a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare şi produse cosmetice (adulţi şi copii). Gama de produse Himalaya este acum disponibilă în farmacii, plafare, magazine de profil, dar şi pe magazinul online al Prisum International www.hboutique.ro.